Wellit kjøper konkurrent

Foto: Wellit
Publisert 21. september 2021

Softwareselskapet Wellit har kjøpt konkurrenten Flinke Folk AS.

Gjennom oppkjøpet styrker Wellit sin posisjon som utvikler av software-løsninger for den globale energibransjen. Begge selskaper har vært drevet fra sine hovedkontor i Stavanger, skriver Wellit i en pressemelding. 

– Wellit fyller 10 år i år, og har gjennom årene bistått stadig flere kunder med vår software for logistikkstyring. I dag vokser vi med 30 prosent årlig, og blant våre kunder finner man noen av verdens største energiselskaper. Helt siden oppstarten har Flinke Folk vært en vennlig konkurrent. Begge har vi levert lignende løsninger til markedet. Der Flinke Folk har konsentrert seg om å levere til én, global kunde, har Wellit i dag flere enn 60 betalende kunder kloden rundt. Ved å kombinere våre to selskapers felles styrker, teknologiske og menneskelige, akselererer vi nå for videre vekst i en bransje i rask endring, sier Jan Inge Pedersen, CEO i Wellit.

– For selskaper i energibransjen er logistikk både komplekst og kostbart. Vår programvare sørger for at selskaper får oversikt og kontroll samt innsikt til å drive stadig forbedringsarbeid. Sammen med våre nye kolleger fra Flinke Folk, vil vi fortsette å gjøre det vi er best på: å lage software-løsninger som hjelper våre kunder til drive renere, tryggere og rimeligere operasjoner, sier Pedersen.

Wellit har digitalisert logistikken på norsk sokkel

Siste fra forsiden

Ventyr har signert kontrakten for Sørlige Nordsjø II

+

Oppdaterer med flere nye avtaler for Transocean-rigger

Vår Energi har gjort oljefunn i Nordsjøen

+

Trenger flere svar – returnerer til Heisenberg-funnet

Brann på Statfjord A

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger