WeSubsea etablerer seg i Canada

Publisert 6. mai 2014

WeSubsea og Frontier Subsea Inc.har inngått en avtale som gjør at WeSubsea skal levere utstyr og tjenester til det canadiske subseamarkedet gjennom canadiske Frontier Subsea.,- Det canadiske farvannet er svært likt det barske driftsmiljøet som en finner i Nordsjøen. Offshoreaktiviteten på det canadiske kontinetet er stor og det er et stort potensial i dette markedet, skriver WeSubsea i en melding.

Frontier Subsea skal fungere som kontakt og være distribusjonskanalen for WeSubseas utstyr og tjenester i det canadiske markedet.

Frontier Subsea er et lokaleid og drevet selskap basert i St. Johns, Newfoundland, Canada. Frontier Subsea har fokus på å levere kostnadseffektive løsninger basert på lokal kunnskap og teknisk erfaring. Ifølge WeSubsea har Frontier stor vekst i etterspøsel etter både subseautstyr og tjenester innen subseafeltet, og har opparbeidet seg en lang referanseliste for prosjekgjennomføring, prosjektledelse, onshoredesign, konstruksjonsstøtte, offshoreinstallasjon samt IRM-ledelse.

WeSubsea leverer subseautstyr og subsearelaterte produkt og tjenester til subseaentreprenører i all hovedsak i Norge og UK, men også til andre deler av verden. WeSubsea har etablert seg i oljehovedstedene Kristiansund og Aberdeen. Nå kommer i tillegg St. Johns, Canada.

Foruten å sikre WeSubsea fotfeste i det canadiske markedetet vil også samarbeidet sikre WeSubsea nærhet til både kunder og marked i Canada.

– Samarbeidet med Frontier ivaretar også kvaliteten på WeSubseas produkter og tjenester på en trygg og god måte og begge partene ser helt klart gode synergier ved å samarbeide, skriver selskapet.

Avtalen med WeSubsea bidrar til å styrke og diversifisere Frontiers portefølje, samt at kundene i dette amrkedet vil få tilgang til WeSubseas teknologi og løsninger.

Siste fra forsiden

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger