Zenitel med Brasil-kontrakt

Publisert 3. juli 2014

Har inngått kontrakt for kommunikasjon til syv boreskip for det brasilianske skipsverftet Estaleiro Atântico Sul.,Estaleiro Atlântico Sul bygger i hovedsak fartøy og rigger til aktører i det brasilianske Olje- og gass markedet.

– Denne kontrakten er kronen på verket etter 4 år med målrettet jobbing og befester vår posisjon som en sentral aktør i det brasilianske markedet for kritisk kommunikasjon, sier Kenneth Dåstøl, Administrerende Direktør i Zenitel.

– For Zenitel er dette en viktig milepæl som markerer overgangen fra å være en utfordrer, til å bli en etablert og velkjent aktør lokalt. Ved å sette kundens behov først og tilby komplette løsninger av høy kvalitet skaper vi en trygghet for mannskapet som skal jobbe om bord og for rederiene som gjør enorme investeringer i ny flåte. At vi utvikler majoriteten av produktene vi tilbyr selv er også med på å skape en trygghet for kundene våre, sier han.

Zenitel, som leverer kommunikasjonssystemer, åpnet lokalkontor i Brasil i 2010 for å gi et bedre tilbud til kundene i Brasil. Selskapet har siden ekspandert innen marine-, olje- og gassmarkedene. Lokal tilstedeværelse har vist seg å være en suksess for selskapet. Fra kontorene i Rio De Janeiro har Zenitel Brasil økt omsetningen jevnt. Selskapet anslår at 33 prosent av alle fartøy bygget innenfor nevnte segmenter i Brasil i dag har Vingtor kommunikasjonsutstyr om bord.

– Vårt mål er å fortsette å bygge en sterk tilstedeværelse i det brasilianske markedet, ved å kombinere høykvalitets kommunikasjonssystemer med lokal service og oppfølging. Dette er essensielt for å lykkes når man jobber med løsninger for kritisk kommunikasjon, sier Belmiro Duarte, områdesjef for Zenitel Brasil.

– Systemene vi leverer til kundene våre må fungere, nedetid er ikke et alternativ. Dette stiller strenge krav til systemene vi utvikler og installerer. I tillegg jobber vi proaktivt for å opprettholde kontinuerlig drift av systemene vi allerede har installert. Dette har de lokale verftene og rederiene i økende grad fått øynene opp for i de fire årene vi har hatt lokal tilstedeværelse, sier Duarte.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger