ABB og NAPA samarbeider

Publisert 22. januar 2014

Skal samarbeide om rådgivningsløsninger for fartøy.

– Å sammenslå NAPA Loading Computer og den elektroniske NAPA Logbook med ABBs rådgivende portefølje vil gi kunder ledende løsninger for skipssikkerhet og dag-til-dag operasjoner, skriver ABB i en melding.

Produktene vil bli tilbudt under ABBs Vessel Information and Control (VICO)-portefølje, som en del av en komplett rådgivningsløsning utviklet for å optimalisere skips effektivitet.

NAPA Loading Computer inneholder et bredt spekter av beregninger knyttet til hydrostatikk, intakt stabilitet og skipet langsgående styrke. Systemet er installert ombord 1400 skip, inkludert tankskip og passasjerskip.

NAPA Loggbok tilbyr tradisjonell loggbok-funksjonalitet i et brukervennlig elektronisk format. Kombinasjonen av felles datalagring, automasjon grensesnitt, påminnelser, retningslinjer og sjekklister hindrer misbruk og åpner vidtrekkende tilleggs rapporteringsmulighet. Kundene tjener på redusert arbeidsbelastning for personell ombord på skipet, og minimerer potensialet for menneskelige feil.

ABBs Vessel Information and Control (VICO)-portefølje for marine applikasjoner tilbyr et bredt spekter av rådgivning og flåteadministrasjons-rapporteringsløsninger.

Den integrerte tilnærmingen har blitt utviklet for å optimalisere fartøys ytelse, forbedre energieffektivitet, bedre pålitelighet og tilgjengelighet på utstyr om bord og fremme operasjonell sikkerhet.

Siste fra forsiden

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger