Publisert 20. november 2018

Styret i Bergen Group foreslår for selskapets ekstraordinære generalforsamling at selskapet endrer navn til Endúr når transaksjonen er gjennomført med Endúr Holding medio 1. kvartal 2019.

– Sammenslåingen representerer en viktig strategisk milepæl for de involverte selskapene. Samtidig er dette starten på en ny og spennende fase for det sammenslåtte selskapet der vi får en styrket operasjonell aktivitet fordelt på et større geografisk marked. Et navneskifte vurderes således som en positiv forsterking, sier konsernsjef Nils Hoff i Bergen Group ASA.

Endúr er et gammelnorsk ord som avstammer fra ordet «endurnýja» som betyr å fornye, men Endúr er også et ord med flere betydninger – satt foran energi betyr det «varig energi».

– Endúr vil også kunne sees på som en forkortelse av det engelske ordet endurance som betyr utholdenhet. Dette er en egenskap begge selskapene tar med seg inn i sammenslåingen, og som vi skal bygge videre på når vi fortsetter våre ambisjoner om ytterligere vekst, sier Hoff.

Siste fra forsiden

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger