Publisert 16. januar 2014

Engineering Consultants Norway AS (ECN) er tildelt rammeavtale for innleie av teknisk og prosjektadministrativt personell av Siemens., – Rammeavtalen vi nå er tildelt er svært viktig og spennende for vårt selskap, sier CEO Anita Myking i ECN. (Foto: ECN)

– Vi ønsker å være en sterk bidragsyter til Siemens’ behov for kompetente medarbeidere, og etablere et godt og pro aktivt samarbeid som underbygger Siemens’ målsettinger og konkurransekraft for fremtiden, sier CEO & Partner i ECN, Anita Myking.

– Siemens er en attraktiv kunde for oss, og rammeavtalen vi nå er tildelt er svært viktig og spennende for vårt selskap. Den bidrar til å gi våre konsulenter og samarbeidspartnere mulighet til utfordrende oppdrag i ett av verdens største teknologiselskaper. Vi gleder oss til å videreutvikle samarbeidet med Siemens i årene fremover, sier Myking.

Engineering Consultants Norway (ECN) er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektkompetanse. Selskapet er etablert med kontorer i Drammen, Bergen og Vestfold.

Siste fra forsiden

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger