Halliburton tildelt fireårs servicekontrakt av Wintershall

(Illustrasjon: Wintershall)
Publisert 12. mai 2016

Wintershall Norge har tildelt en fireårs servicekontrakt til Halliburton Norge for å støtte selskapets lete- og utbyggingsprosjekter i Norge.

Kontrakten trer i kraft umiddelbart og vil bli benyttet til boretjenester på Wintershalls Maria-utbygging i Norskehavet.

Avtalen, som inneholder incentiver til effektive brønnleveranser, kan også brukes til andre av Wintershalls aktiviteter.

– I en usikker tid for bransjen gir denne kontrakten et riktig løft for leverandørmarkedet, og legger samtidig til rette for effektiv konstruksjon av våre opererte produksjons- og letebrønner resten av tiåret, sier Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge.

Ifølge selskapet vil Wintershall og Halliburton umiddelbart begynne å samarbeide om detaljert ingeniørarbeid før starten av boringen for Maria-utbyggingen i første halvdel av 2017.

Tidlig neste år vil Halliburton yte tjenester som støtter boring av seks utvinningsbrønner på Marias havbunnsrammer, på en dybde på rundt 300 meter, på Haltenbanken i Norskehavet.

 

Siste fra forsiden

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger