Høy oppetid for Songa-flåten i mars

"Songa Trym" er fremdeles kontraktløs, og markedsføres for nye oppdrag av Songa Offshore. (Foto: Songa Offshore)
Publisert 6. april 2016

«Songa Encourage» kom til Norge 15. mars og Songa Offshore tok levering av «Songa Enabler» 31. mars. Ser man bort i fra «Songa Trym» som ligger i opplag, hadde Songa-flåten høy oppetid i måneden som var.

«Songa Dee» oppnådde en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 100 prosent i mars, på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Delta» hadde en oppetid på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 98 prosent for måneden, på arbeid for Statoil i Norge.

Ifølge Songa er «Songa Trym» i ferd med å bli «stacked», mens den markedsføres for nytt arbeid. Riggen ble kontraktløs da Statoil kansellerte kontrakten med Songa Offshore i begynnelsen av november i fjor. Riggen ligger ved Skipavika Terminal nord for Statoil Mongstad, hvor den har vært siden 20. november.

Les mer: Her blir «Songa Trym» inntil videre

«Songa Equinox» oppnådde en operasjonell effektivitet på 95 prosent og en inntjeningsgrad på 94 prosent for måneden, på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Endurance» hadde en oppetid på 88 prosent og en inntjeningsgrad på 88 prosent i mars, også den på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Encourage» kom til Norge 15. mars, og er i ferd med å sluttføre prosessen med å få Samsvarsuttalelse (SUT) og kundens Acceptance Test Program (ATP).

Songa Offshore tok levering av «Songa Enabler» 31. mars. Riggen er på vei til Norge, og er for tiden i transitt mellom Korea og Singapore.

Siste fra forsiden

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger