IFS vinner kontrakt med Maersk Drilling

(Illustrasjonsfoto: Shutterstock)
Publisert 1. juni 2015

IFS skal levere forretningssystemer for USD 1,8 millioner.

Maersk Drilling har signert en avtale med IFS om utviklingen av ny funksjonalitet for vedlikeholdsplanlegging. Avtalen innebærer ytterligere lisenser og har en verdi på cirka USD 1,8 millioner.

I oktober 2012, kunngjorde selskapet at Maersk Drilling hadde signert en avtale om å implementere IFS Applications som sitt forretningssystem (ERP).

IFS og Maersk Drilling utvider eksisterende samarbeid

Samtidig som implementeringsprosjektet nå er i utrullingsfasen har Maersk Drilling og IFS blitt enige om å utvide selskapenes samarbeid – både når det gjelder det eksisterende ERP-programmet og som partnere for utvikling av ny funksjonalitet for vedlikeholdsplanlegging.

– Vi leter etter måter for å øke effektiviteten, bedre kvaliteten og redusere de operasjonelle kostnadene. Og med IFS Applications er vi bestemt på å bruke ERP-systemet for å oppnå operasjonell perfeksjon, sier Maersk Drilling CIO, Jesper K. Hansen, i en pressemelding.

– Det er ingen tvil om at et partnerskap med Maersk Drilling har styrket IFS sin posisjon innen servicemarkedet for olje og gass. Vi er veldig tilfreds med å øke vårt partnerskap med Maersk Drilling og med å kunne hjelpe dem med sine planer fremover, sier IFS Scandinavia sin CEO, Glenn Arnesen.

Løsningen Maersk Drilling kjøpte av selskapet i 2012 inkluderer komponenter for finans, prosjektstyring, supply chain management og vedlikehold.

Siste fra forsiden

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger