Publisert 10. januar 2014

Skal levere tekniske konsulenter.,

Ingeniør- og konsulentselskapet Necon har inngått en langsiktig og løpende rammeavtale på leveranse av tekniske konsulenter til Siemens AS.

– Necon AS har gjennom flere år hatt et tett og godt samarbeid med Siemens i flere prosjekter og vi er nå enige om en rammeavtale som skal videreutvikle samarbeidet ytterligere, skriver selskapet i en pressemelding.

I 2013 inngikk Necon flere langsiktige samarbeidsavtaler og rammeavtaler med andre aktører i bransjen, blant annet Statoil.

– Necon skal levere teknisk kompetanse til Siemens’ prosjekter i tiden som kommer. Vi gleder oss over at kundene oppfatter oss som attraktive og vi skal gjøre vårt beste for å bidra med den riktige kompetansen som styrker Siemens sin projektleveranse. Avtalen er spennende og vil skape mange nye muligheter framover, sier administrerende direktør i Necon, Lars Børve.

– Vi har ambisjon om å være den mest attraktive arbeidsgiveren i ingeniørbransjen. Derfor er det særdeles viktig at vi jobber med de mest anerkjente selskapene og i de mest attraktive prosjektene, sier Børve i pressemeldingen.

Siste fra forsiden

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger