Ny CEO i Sevan

Publisert 6. november 2013

Scott McReaken overtar stillingen som administrerende direktør i Sevan Drilling ASA, etter at Scott Kerr har besluttet å fratre sin stilling.,Scott Kerr har innehatt stillingen som konsernsjef i Sevan Drilling ASA siden mai 2011. Styret har utnevnt Scott McReaken til å overta Scott Kerrs stillig som administrerende direktør. Det skriver selskapet i en melding.

– I løpet av hans tid som konsernsjef har selskapet utviklet seg fra et oppstartsselskap til en fullt operativ riggorganisasjon med snart tre ultra dypvannsrigger i drift, skriver selskapet.

I begynnelsen av 2012 ble Sevan Drilling overført til hovedlisten på Oslo Børs, og i løpet av 2013 har selskapet vært gjennom en vellykket refinansieringprosess.

– Scott Kerr har ledet Sevan Drilling siden selskapet ble notert på Oslo Børs i mai 2011. Han har spilt en sentral rolle i å utvikle selskapet til et respektert dypvannsboring selskap med en meget kompetent stab og en sterk fremtid. Vi ønsker Scott det aller beste når han beveger seg til andre virksomheter, sier Styreleder Erling Lind i Sevan Drilling.

Styret har utnevnt Scott McReaken som ny konsernsjef. McReaken vil delta i selskapet som konsernsjef fra Seadrill hvor han siden juli 2012 har jobbet som finansdirektør for Amerika-regionen.

Nylig har McReaken vært ansvarlig for å føre tilsyn med drift og finansiering for Sevan Drilling på vegne av Seadrill. Scott har vært medvirkende til gjennomføring og implementeringer av ledelsens serviceavtaler.

Før Seadrill har McReaken hatt ulike lederstillinger i Vantage Drilling og Pride International i Houston, Texas og Luanda, Angola. Han har en bachelor i bedriftsøkonomi og regnskap fra The University of Texas i Austin, og er statsautorisert revisor og sertifisert Intern Revisor.

Siste fra forsiden

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger