Ny daglig leder i SEC

Publisert 7. januar 2014

SEC har ansatt Eirik Sørensen som ny daglig leder fra 1. januar.,Eirik Sørensen tar over etter Trond Eliassen som har vært daglig leder de siste årene.

Sørensen er 32 år gammel og har jobbet i SEC siden 2002. Han har siden 2011 vært avdelingsleder for SEC sin elektroavdeling med ansvar for personell og prosjektledelse. Sørensen har også bedriftens autorisasjon hos DSB (elektroinstallatør), og har lang erfaring som ingeniør med bakgrunn fra offshoreprosjekter og modulproduksjon.

– Vi er trygge på at Eirik kommer til å gjøre en meget god jobb for oss. Han har gått gradene i SEC systemet og er, til tross for sin unge alder, et klart førstevalg, sier styreleder og tidligere daglig leder, Trond Eliassen.

Som daglig leder vil han få ansvar for 70 ansatte innen Elektro og Mekaniske fag, med en omsetning på rundt 100 millioner i året.

– Jeg setter stor pris på tilliten fra styret. SEC er et selskap med utrolig mye tverrfaglig kompetanse, og jeg ser frem til å ta tak på oppgaven, sier Sørensen.

Han mener SEC har store vekstmuligheter ved å utnytte spisskompetansen på produksjon og vedlikeholdsarbeid mot offshoreindustrien.

Selskapet som er stasjonert på Ågotnes, er i dag en totalleverandør til både topside og subsea innen mekaniske fag (rør og struktur) og elektro, i tillegg til hydraulikk gjennom datterselskapet SSP. I 2012 hadde SEC en omsetning på 131 millioner.

Siste fra forsiden

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger