TTS tungløftkraner valgt for universitetsopplæring

Publisert 9. januar 2014

TTS Grouo ASA har inngått en kontrakt gjennom sitt datterselskap TTS NMF GmbH i Tyskland. Kontrakten omfatter tre tungløftkraner og har en verdi på NOK 27 milioner.,- Gjennom en ny kontrakt om leveranse av tungløftkraner til Kina har TTS Group ASA styrket sin posisjon som en nøkkelleverandør til det viktige kinesiske markedet, skriver selskapet i en melding.

Kranene skal brukes på et lasteskip bygget i opplæringsøyemed (MPCV), og vil være av stor viktighet for fremtidig opplæring av høyutdannede kinesiske kranoperatører.

TTS Group ASA har inngått kontrakten gjennom sitt datterselskap TTS NMF GmbH i Hamburg, Tyskland. Kontrakten omfatter tre tungløftkraner, og har en verdi på NOK 27 millioner.

Kranene vil bli brukt på et opplæringsfartøy eiet av Dalian Maritime University i Kina, et av de største og beste maritime universitetene og den eneste maritime nøkkelinstitusjonen under det kinesiske transportministeriet. Studenter fra dette universitet utgjør ryggraden i den kinesiske skipsindustrien.

Kontraktpakken omfatter to 240 tonn og en 50 tonn tungløftkran. Kranene er av en type TTS NMF har stor erfaring med. Gjennom denne kontrakten har TTS NMF også på annet vis styrket sitt allerede sterke fotfeste i dette markedssegmentet.

Kontrakten er med COSCO (Dalian) Shipyard Co., Ltd i Kina. Leveransen vil finne sted i 2014.

Siste fra forsiden

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger