Utvider feltfjernings-aktivitet

Publisert 27. januar 2014

AGR vil ytterligere utvide sitt engasjement i feltfjerningsprosjekter.,Etter å ha levert flere vellykkede plugg og forlat-kontrakter for letebrønner i Nordsjøen og Norskehavet, vil selskapet utvide sin andel av det globale markedet i løpet av 2014.

AGRs ledelse mener fleksibiliteten i sin tilnærming og erfaring med boring i alle mulige miljøer, inkludert dypvanns, ultra dypvanns, HPHT og sensitive og avsidesliggende steder, posisjonerer dem som førstevalg for operatører som ønsker å stenge ned brønner.

– Det er en økende etterspørsel i markedet globalt for pluggetjenester, med mange modne felt som blir tatt ut av drift, og et høyt antall brønner som krever å bli stengt ned, sier CEO Åge Landro i AGR.

– Det er et område med offshoreaktivitet der vi kan tilby operatører erfaring, høye nivåer av boring, drift og prosjektledelse, og en fleksibel tilnærming for å møte spesifikke prosjektkrav. Vi har allerede levert en rekke fjerningsprosjekter i Nordsjøen, og er veldig fornøyd med å ha nylig sikret seg et nytt oppdrag i Asia Pacific–området, sier han.

Siste fra forsiden

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger