Forlater NPF, blir direktør i Drivkraft Norge

Foto: Drivkraft Norge
Publisert 22. oktober 2021

Styret i Drivkraft Norge har ansatt Kristin Bremer Nebben (54) som ny administrerende direktør. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2022.

Kristin Bremer Nebben kommer fra stillingen som daglig leder i Norsk Petroleumsforening. Tidligere har hun arbeidet i Norsk Olje og Gass som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun har også bakgrunn som informasjonssjef i Equinor og politisk rådgiver/pressesekretær på Stortinget. Bremer Nebben er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

– Drivkraft Norge representerer en framtidsrettet og omstillingsvillig bransje som har en viktig rolle å spille i veien mot lavutslippssamfunnet. Jeg gleder meg til å fortsette og videreutvikle bransjens arbeid sammen med administrasjonen og styret i Drivkraft Norge, sier Kristin Bremer Nebben.

Hun er opptatt av å få til løsninger som fungerer, og som fører til faktiske utslippsreduksjoner.

– Jeg mener mangfold er viktig, fremfor å snevre inn mulighetene. Skal vi lykkes med å få ned utslippene i transportsektoren, er det både behov for en økende andel fornybart drivstoff, i tillegg til å utvikle lønnsomme forretningsmodeller for å tilby andre fornybare energiformer slik som elektrisitet, hydrogen, biogass, biodrivstoff og syntetiske drivstoffer, sier Bremer Nebben.

Siste fra forsiden

+

Rigger seg for å bore 546 dager på Kristin Sør og Tyrihans

+

Vurderer å koble Ekofisk til Sørlige Nordsjø 2

Heerema bygger understellet til Munin-plattformen

Betydelig oljefunn i Nordsjøen 

+

Gassalarm på Statfjord A – 100 evakuert

Sikrer seg mer jobb for Deepsea Bollsta

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger